logo Christian ANDRE
 
Serie-6 F01
 
 

Op weg!

Kinderzitjes, handig op vakantie

Een correct kinderzitje kiezen voor in de wagen is een zware verantwoordelijkheid. Wat is de beste, meest praktische oplossing? Welke criteria zijn doorslaggevend? Hoe moet je kiezen uit comfort, absolute veiligheid, zachtheid, hygiënische materialen, een ergonomisch model en kwalitatief hoogwaardige materialen? Wij geven je persoonlijk advies op maat zodat je de beste keuze maakt uit ons ruim assortiment! Kom kijken, aanraken en testen. Wij garanderen je absolute veiligheid voor je kind: het hoofdje, de lenden, de rug, ze zijn stuk voor stuk beschermd met stevige, verstelbare gespen. Al onze modellen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.
                                
De zitjes zijn eenvoudig te installeren, je oogappel zal zich onmiddellijk op z’n gemak voelen. Hij zal al gauw indommelen in zijn veilige cocon of kirren van plezier onderweg in de wagen. En jij kunt je met een gerust hart op de weg concentreren. Je hebt de goede keuze gemaakt: je kind is optimaal beveiligd.

Ik wou absoluut de ‘crème de la crème’ van veilige kinderzitjes. Wat een enorme keuze in de winkel! Ik heb veel vragen gesteld en kreeg prima raad. En ik heb de absolute bescherming gevonden die ik zocht. We rijden nu in alle veiligheid ... een heerlijk gevoel!

 

Johan, 34 jaar

Onze merken :

  • Bébéconfort
  • Maxi-Cosi
  • Chicco
  • R÷mer
  • Recaro